Jackass info

De game schijnt nog echt te komen ook…

Meestal hoef je dit soort nieuwtjes niet helemaal serieus te nemen, over een game als Jackass. Toen de game opeens op een website verscheen, dat het uit zou komen op de Nintendo DS, was iedereen natuurlijk stomverbaasd. Maar ach, waarom ook niet? Zoals het er nu naar uitziet, komt de game ook daadwerkelijk uit. Er is namelijk nieuwe info verschenen over het spel. Hij komt namelijk eind dit jaar in de winkels te liggen. Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O hebben hun bijdrage geleverd aan de vormgeving en ontwikkeling van het spel. Henry Price, senior director sales and marketing bij Red Mile zei het volgende:

The premise for the games is to have the player create their own ‘Jackass’ episodes across an array of stunts. These stunts are set up like minigames, which provides a great deal of diversity in the gameplay.

De game bevat 35 stunts en een heleboel middelen, zoals we die zagen in de bekende serie en films. Mocht een stunt mislukken, dan kun je hem annuleren. Verder zal er nog een ‘Injury System’ in het spel verwerkt worden; hoe meer trauma’s, hoe beter.