EGM geruchten

Skies of Arcadia 2, Gears of War 2 en God of War 3 in de geruchtenmolen.

In de nieuwste uitgave van het blad EGM staat het vol met geruchten over Skies of Arcadia 2, Gears of War 2 en God of War 3. Alle drie de games zouden nu al in ontwikkeling zijn en mogen volgend jaar al uit komen.

Gezien het succes van de God of War serie, is het niet helemaal ondenkelijk dat er nog een deel uit zal komen. Volgens de laatste geruchten is Sony Computer Entertainment America (SCEA) Santa Monica al bezig aan het derde deel in de God of War serie voor de PlayStation 3. Hij staat overigens gepland voor kerst 2008.

Over Gears of War 2 hoeven het maar kort over te hebben. Epic Games en Microsoft zouden een heleboel geld mislopen, mochten ze niet nog een deel maken uit de Gears of War serie. Ook dit spel staat voor volgend jaar kerst gepland, volgens de laatste geruchten.

Waar we wel even onze wenkbrauwen voor optrokken, was het gerucht over SEGA’s Skies of Arcadia. Het is alweer jaren geleden dat het origineel gereleased werd en het GameCube avontuur was slechts een port. De geruchten vertellen ons helaas niet voor welke console Skies of Arcadia 2 uit zal komen. SEGA kennende zal dit wel voor de Xbox 360 en PlayStation 3 worden.

Eerdere geruchten die toch waar bleken te zijn, waren onder andere de herleving van de Street Fighter serie, de remake van Commando 3 en dat Square Enix Dragon Quest IV naar de DS toe bracht. Als je een serie als Street Fighter opnieuw leven in weet te blazen, dan heb je grote kans dat Skies of Arcadia ook binnenkort terugkeert. Houd ons in de gaten.