Reggie’s verrassing nog op komst?

But the surprise is coming… the surprise is coming… by the end of September.

De bovenstaande quote komt uit een interview die Reggie Files-Aimee, president van Nintendo of America, gaf in juli, waarin hij bekend maakte dat er een speciale WiiConnect24/7 verrassing aan zal komen. De verrassing zou er dus in september moeten zijn en… Hè, wacht eens! Het is al bijna eind oktober! Waar blijft de verrassing, Reggie? We gaan er dan even voor het gemak van uit de een online Pokémon Farm en een downloadbaar Final Fantasy Crystal Chronicles niet onder de verrassing vallen.

Hoewel we natuurlijk blij waren met de aankondiging van beide games, blijkt het dat dit dus niet de verrassingen waren, als we NoA Public Relations Manager Eric Walton mogen geloven. De beste man heeft namelijk een zin over ‘de verrassing’ gerept op het E for All evenement. Toen hij het volgende zei, moest hij er nog bij lachen ook.

I can’t say, unfortunately.

Okee, daar hebben we dus lekker niks aan, want het is geen bevestiging maar zeker ook geen ontkenning dat de verrassing nog niet het daglicht gezien heeft. We mogen er dus van uit gaan dat we binnenkort verrast zullen worden door Nintendo. Houd ons in de gaten!