Morgen Big Screen Gamen in Breda

Na een zaterdag vol speelgoed-noise, opmerkelijke performances, oldskool-game-dance-music en dikke beats staat het derde weekend van de ‘Great Escape’ voor de deur.

Zaterdag 27 oktober is het Big Screen Gamen geblazen! Van 15:00h tot 21:00h presenteert AR Gaming bijzondere games in de grote hal van Electron. Daag je vrienden uit en kom gamen, chillen, eten en genieten van de expositie. Gratis entree.

Eten voor 5 euro: een eet-ies verantwoorde food-fight met Bas Illicum en Slagroomloesje, van 19:00 tot 21:00.

Het avond programma staat in teken van ‘Exit Earth’: 21:00! – 02:00! Entree gratis. Dj Zaxxon opent de avond met een set vol outer space electronics, gevolgd door dubby, minimale dansvloerkrakers, acid en krakende diepe shit van DJ DMDN en Neugeboren Nachtmusik. Om echt even helemaal weg te zijn zijn er de hele avond E202 en de Pantoffeldiertjes met hun 3d landschap-architectuur op twee grote schermen; Visuals from beyond! Verder zijn er fysieke inspanningen op de grond en in de lucht! Space is the place!

Donderdag 25 oktober: Film > Avalon 20:30
Ontsnappen aan de realiteit d.m.v. gamen kan heel ver gaan! Expo tot 0:00

Vrijdag 26 oktober: Culinair > Risk!
Speel het spel tegen de eetstrateeg (Bas v/d Lem) en kies de maaltijd van een continent. Bezet het met een leger en laat je maag veroveren op muziek uit alle windstreken. Expo tot 0:00

Locatie: Electron, Belcrumweg 19 Breda
Games: Wii Sports en Fifa 08 360