Call of Duty 4 zaterdag speelbaar in Hummer

De release van Call of Duty 4 wordt gevierd, en hoe!

Mensen schijnen altijd helemaal gek te worden als ze een hummer zien. Vooral op game-events komen we ze de laatste tijd steeds vaker tegen, waarbij het onmogelijk is om rond te lopen zonder continu de zin “heb je de Hummer al gezien?!” naar je kop geslingerd te krijgen. Hoe dan ook, zaterdag 10 november is het weer tijd om te pimpen in een stretch Hummer. De 360-versie van Call of Duty 4: Modern Warfare en de bijbehorende Hummer zullen namelijk aanwezig zijn bij de opening van de vijfde Game Mania store in Nederland, te weten in Den Haag. Vanaf 10.00 uur ben je welkom op de Laan van Nieuw Oost Indië 90, en uiteraard lezen we graag je bevindingen terug op GameParty.

Call of Duty 4: Modern Warfare stretch Hummer aanwezig bij feestelijke opening van de vijfde Game Mania store in Nederland.

AMSTERDAM – 8 november, Activision maakt vandaag bekend dat de game van dit najaar, Call of Duty4: Modern Warfare, zaterdag 10 november speelbaar zal zijn in een exclusieve stretch Hummer in Den Haag.

Zaterdag kan je in deze exclusieve Game Hummer Limousine aan de slag met de komende topper Call of Duty 4 voor de Xbox 360! Meerdere spelers kunnen het tegelijkertijd tegen elkaar opnemen in deze bikkelharde oorlogsstrijd. Vanaf 10u00 staat de Hummer op de Laan van Nieuw Oost Indië 90 te Den Haag en zal dan voor het publiek toegankelijk zijn bij het filliaal van Game mania dat die dag haar deuren opent.