Persbericht: WWE SmackDown! vs. Raw 2008 release

En dat op maar liefst zes platformen.

Waar worstelen in de States een grote happening is, is het hier in de Benelux een underground bezigheid. Fans die wekelijks de nieuwste eps downloaden zijn er absoluut, maar in kleine aantallen. Het is echter dezelfde groep die toch elk jaar weer geïnteresseerd is in THQ’s worstelgames en daar is de uitgever maar al te blij mee. Morgen wordt de nieuwste telt in de WWE SmackDown! vs. Raw officieel gereleased voor vrijwel elk platform behalve de PC, dus tel uit je winst.

HOE ZAL JIJ SPELEN? OMHELS DE SUPERSTER LEVENSSTIJL EN WORD EEN LEGENDE IN WWE® SMACKDOWN® VS. RAW® 2008

Laatste Uitbreiding in de Nr. 1 Vecht Videogame Franchise[*] Gaat de Ring Binnen
Met Debuut op Drie Nieuwe Platformen

Breda, 8 november 2007 – THQ Inc. (NASDAQ: THQI) en JAKKS Pacific, Inc. (NASDAQ: JAKK) kondigen vandaag aan dat morgen 9 november 2007 WWE® SmackDown® vs. Raw® 2008 in de winkels ligt. De laatste uitbreiding van de leidende vecht videogame franchise verandert de Supersterren van vandaag in Legendes van morgen, levert vooraanstaande nieuwe features en verbeteringen, en debuteert bovendien op drie nieuwe platformen – de Wii™ home video game systeem, Nintendo DS™ en PLAYSTATION®3 computer entertainment systeem. WWE SmackDown vs. Raw 2008 is ook verkrijgbaar voor de Xbox 360® videogame en entertainment systeem van Microsoft, Playstation®2 computer entertainment systeem en PSP® (PlayStation®Portable) systeem, de wireless versie wordt gelanceerd bij verschillende mobiele providers wereldwijd gedurende de maand november.

WWE SmackDown vs. Raw 2008 is geschikt vanaf 16 jaar en is verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van € 69,- (PLAYSTATION 3 systeem, Xbox 360), € 60,- (Wii), €50,- (PlayStation 2 systeem), € 45,- (PSP systeem) en € 42,50 (Nintendo DS).

“De unieke gameplay features geleverd op de platformen, inclusief onze debuut aanbod op de PLAYSTATION 3 systeem, Wii en Nintendo DS, bieden spelers meer manieren om de WWE videogame ervaring te omhelzen,” zei Bob Aniello, senior vice president van wereldwijde marketing, THQ. “WWE SmackDown vs. Raw 2008 tekent de grootste gelijktijdige multi-platform lancering, en wij zijn enthousiast door zijn uitgebreide wereldwijde groeipotentieel met een breed publiek van spelers”.

“De nieuwe features aangeboden in WWE SmackDown vs. Raw 2008 levert fris, innovatieve gameplay dat de populaire videogame franchise significant versterkt,” zei Nelo Lucich, vice-president van interactief, JAKKS Pacific. “Spelers kunnen uitkijken naar meer keuze, controle en strategische opties met de nieuwe Superster Vechtstijlen en met de alle aanwezige RAW, SmackDown en ECW® merken, kunnen spelers deze laatste uitbreiding omhelzen zoals geen ander voorheen”.

Over WWE SmackDown vs. Raw 2008

WWE SmackDown vs. Raw 2008 voor de Xbox 360, PLAYSTATION 3 systeem, PlayStation 2 systeem en PSP systeem laten de spelers de strijd in hun eigen handen nemen met het debuut van acht Superster vechtstijlen. Elke vechtstijl heeft zijn eigen unieke strategie met exclusieve bewegingen en capaciteiten. Een gloednieuw Strijd submissiesysteem geeft spelers intuïtieve en natuurlijke controle over hun WWE Supersterren gebruikmakend van de analoge sticks. Realisme en strategie staan voorop, aangezien nu de spelers de hoeveelheid druk kunnen controleren die zij hebben toegepast. WWE 24/7 Mode, die seizoen en General Manager modes combineert, omhelst de intensiteit van de Superster. De veelvoudige karakterontwikkelingopties, stat tracking en de carrièredoelstellingen zullen spelers begeleiden naar de uiteindelijke voltooiing om een Legende WWE te worden.

Bovendien omvat WWE SmackDown vs. Raw 2008 talrijke door fanaangevraagde updates, inclusief nieuwe roosters, meer omgeving hotspots, verbeterde out-of-ring acties en veel meer.

WWE SmackDown vs. Raw 2008 voor de Wii kenmerkt unieke controles en gameplay specifiek gecreëerd voor het platform, resulterend in snelle responstijden en een meer arcade gevoel. Ultieme controle is naar het volgende niveau genomen, wanneer spelers slams, strikes en taunts kunnen uitbeelden als ze op het scherm plaatsnemen.

WWE SmackDown vs. Raw 2008 voor de Nintendo DS laat spelers rechtstreeks een Superster actie met de stylus controleren, terwijl situatiegebaseerde gevechten over 80 unieke machten voor een variatie van strategische opties omvatten. Spelers kunnen met de WWE Season Mode ook een vol jaar met WWE actie, plots en drama beleven.

Meer informatie over WWE SmackDown vs. Raw 2008 kan gevonden worden op www.thq.com en www.smackdownvsraw.com.