Prijsvraag: Win Call of Duty 4 voor PS3, 360 of PC

Infinity Ward is back! De ontwikkelaar van de eerste twee Call of Duty games had de ontwikkeling van deeltje drie uitbesteed, en niet zonder reden. Ze werkten immers aan Modern Warfare. Geen WOII shooter meer, maar knallen in de 21ste eeuw.

Call of Duty 1 en 2 waren beiden zeer populaire games. Infinity Ward wist hoe ze de Tweede Wereldoorlog bij mensen in huis moesten brengen. Menigeen was dan ook verbaasd dat de ontwikkelaar het maken van deel drie uitbesteedde aan Treyarch. Ze wisten toch prima wat ze aan het doen waren? Dit mysterie werd opgelost met de aankondiging van Modern Warfare.

Infinity Ward is de Tweede Wereldoorlog zat. Weg met die Duitsers, en gooi die oude, stoffige wapens ook maar bij het grofvuil. Tijd voor moderne technologie! Call of Duty in een moderne setting, een geniaal idee. Nu nog een geniale uitwerking. Het lijkt erop dat we dit Infinity Ward wel toe kunnen vertrouwen. De setting zal dan wel veranderen, maar de chaotische en actievolle gameplay die we van Call of Duty gewend zijn zal behouden blijven!

Je bent vast behoorlijk benieuwd hoe dat is afgelopen, maar je bent doodsbang dat je de versie die je wilt niet kunt winnen. Nou, dat kan je wel. In samenwerking met Contact Data/Activision geven wij versies weg voor zowel de PC als de Xbox 360 als de PlayStation 3. Vul de vragen in, geef aan welk systeem jij wilt hebben en win!