THQ kondigt baby simulator aan

Een uniek project gericht op de nieuwe casual doelgroep.

Uitgever THQ scoorde recent al bij de nodige jongens en met name meisjes met Cats Academy en is van plan dat kunstje te herhalen. Ditmaal geen katjes, maar baby’s die verzorgd moeten worden. Voed ze, stop ze in bad, speel met ze; alles wat je in het echt zou kunnen doen, kan ook in Mijn Baby, welke overigens wederom ontwikkeld wordt door Brain Toys. Mijn Baby verschijnt in maart exclusief op de Nintendo DS. Misschien geschikt als cadeau voor je zusje met Pasen?

 

NIEUWE AANWINST MIJN BABY(tm) VOOR OP DE NINTENDO DS(tm) ZAL PLEZIER BRENGEN NAAR EUROPA

Test jouw oudervaardigheden met jouw eigen virtuele baby

Breda, 13 november, 2007 – THQ Inc. kondigt vandaag aan dat Mijn Baby(tm), een plezierig en interactief baby simulatie game, is gepland uit te komen exclusief op de Nintendo DS(tm) in Europa in maart 2008. Mijn Baby, voor wie spelers zullen zorgen, voorzien van toebehoren en voeden, vergezelt de katten simulatie game, Cats Academy(tm), in de Brain Toys ‘Pals’ reeks.

Spelers zullen in de rol van nieuwe ouder aan de slag gaan om hun geheel eigen springende baby, jongetje of meisje, te kunnen verzorgen. In dit spel zal de gebruiker alle plezierige dingen kunnen doen die een echte ouder zal doen, inclusief voeden, baden, spelen met en zelfs hun kind onderwijzen, allemaal gebruikmakend van de vernieuwende en tastbare touch-screen controles van de Nintendo DS.

Een goede ouder zal zijn baby voorzien in vijf zeer belangrijke behoeften: Netheid, Honger, Liefde, Slaap en het Opvoeden. Aangezien de virtuele ouder zich op deze behoeften richt zal het kind door drie in-game stadia vorderen, en groeien en ouder worden wanneer zij een stadium voltooid hebben. Oudere baby’s zullen realistisch nieuw gedrag en nieuwe activiteiten tonen, weerspiegelend van hun leeftijd, net als een ouder kan verwachten in het echte leven.

Mijn Baby biedt ouders niet alleen de mogelijkheid om hun baby op te voeden en te verzorgen, maar ook kenmerkt het talrijke aanpassingsopties, die de speler toestaan om nieuwe outfits en toebehoren voor de baby te kopen. De aanpassing houdt daar ook niet op! Bij het creëren van een nieuwe baby, kunnen spelers uit van alles kiezen van geslacht tot aan oogkleur, die het kind toestaat om op zijn virtuele ouder te lijken.

“Wij hebben het genoegen om met Brain Toys te werken om deze grote DS game naar de Europese consumenten te brengen,” zei Ian Curran, Executive Vice President, International, THQ. ” Mijn Baby is een fantastische nieuwe toevoeging aan onze DS portefeuille, die gebruikers een realistische en plezierige virtuele ervaring aanbiedt die volledig voordeel neemt van de unieke functionaliteit van Nintendo DS.”

“Door met THQ samen te werken, hebben we hoge verwachtingen voor de lancering van Mijn Baby in Europa,” zei Chris Keenan, Senior Producer, Brain Toys. “Met zijn ongeëvenaard succes in de hand-held markt, is THQ de ideale partner om deze game in de handen van Nintendo DS spelers in heel Europa te leveren.”

Over Mijn Baby

Spelers kunnen hun eigen virtuele baby creëren en ervoor zorgen, de virtuele baby in zijn basisbehoefte voorzien en helpen in zijn groei en ontwikkeling, allemaal mogelijk door het makkelijke gebruik van de Nintendo DS interface. De baby’s zullen op hun ouders reageren met realistische acties, gelach en baby gebrabbel. De extra features omvatten de mogelijkheid om nieuwe outfits en speelgoed te kopen evenals nieuwe voedselrecepten en lessen voor de baby te leren.