Win een Wallie-card t.w.v. 50 euro

Wallie-card en Tribal Wars geven vier keer 50 euro weg! Ontdek nieuwe online games met Wallie! Dus speel Tribal Wars en win!

De Wallie-card gebruik je eigenlijk zoals een prepaid telefoonkaart, maar dan op internet. Met Wallie heb je altijd online cash bij de hand.

Wallie werkt als volgt: je koopt in de winkel een Wallie-card voor 5, 10, 20 of 50 euro of je besteld ‘m online. Check vervolgens of Wallie als betaalmiddel welkom is op de site waar je iets aan wilt schaffen. Zo ja, voer dan de code in van je Wallie-card, klik op ‘betaal’ en je bent klaar. Zo simpel is Wallie. De kosten van je aankoop worden automatisch afgeschreven van het tegoed op je Wallie-card. En als het tegoed op is, koop je gewoon een nieuwe kaart.

Betalen met Wallie is dus makkelijk, maar vooral ook veilig. Want je hoeft nooit je naam in te vullen of het nummer van een creditcard of bankrekening. Wel zo prettig op internet.

Tribal Wars is een gratis online spel; een zogenaamd browserspel. Er hoeft geen software geïnstalleerd te worden. Het spel kan op iedere PC met internetaansluiting worden gespeeld.

Tribal Wars speelt zich af in de vroege middeleeuwen. Iedere speler is aanvoerder van een klein dorp dat tot roem en macht gebracht moet worden. Met behulp van de speler breidt het dorp zich uit en langzaamaan wordt het groter en groter. De bevolking groeit, de productie stijgt en de handel neemt toe.

Maar niet alleen jouw dorp groeit. In de omgeving liggen andere dorpen die ook naar macht en roem streven. Troepen worden gerekruteerd, dorpen worden verstevigd terwijl wilde bijlstrijders plunderend en brandstichtend rondgaan.

Tijdens het spel leer je andere spelers kennen met wie je je kunt aaneensluiten in een stam of die je bondgenoten of je vijanden kunnen worden.

Langzamerhand wordt jouw dorp sterker, krijg je betere manschappen en dat kleine dorpje waarmee je bent begonnen, zal spoedig andere dorpen veroveren…