THQ’s najaarstoppers deze vrijdag

THQ releaset vrijdag drie van hun najaarstitels.

THQ, bekend van toppers als Saints Row, Stuntman Ignition en Supreme Commander, komt aankomende vrijdag met twee van hun najaarstitels. Het gaat hier om Supreme Commander add-on Supreme Commander: Forged Alliance, de nieuwe Cars game voor de 360, PS3, PS2, Wii, DS, GBA en PC en Warhammer 40.000: Squad Command voor de Nintendo DS en PlayStation Portable.

“Met Warhammer 40,000: Squad Command, hebben we trouw de intense gevechten en door oorlog verwoeste werelden van het Warhammer 40,000 universum naar de PSP en de Nintendo DS gebracht,” zei Brad Carraway, director van global brand management, THQ. “Met een single-player campagne en de mogelijkheid om te vechten op handheld systemen tegen iedereen in de wereld door de game’s multiplayer mode, zal Warhammer 40,000: Squad Command beiden Warhammer 40,000 fans en gamers, die op zoek zijn naar een grote actie strategie ervaring, aantrekken.”

“Supreme Commander: Forged Alliance bouwt op de kenmerken dat zijn voorganger tot één van de meest belangrijke RTS titels op de markt maakten,” zei Kevin Kraff, director van global brand management, THQ. ” Toevoegend een nieuwe factie, meer dan 100 nieuwe units en ontzettend veel nieuwe omvangrijke slagvelden hebben genoeg opties geopend om spelers bij te houden om galactische overheersing voor de komende jaren te plannen.”

“Supreme Commander: Forged Alliance duwt het bereik en schaal van het RTS genre naar het volgende niveau, met een aanbod van de grootste slagvelden en legers ooit gezien,” zei Chris Taylor, CEO, Gas Powered Games. ” GPG heeft goed geluisterd naar wat de fans willen en wij hebben die feedback gebruikt om van Supreme Commander: Forged Alliance de ultieme RTS belevenis te maken.”

Cars: de Internationale race van Takel, geïnspireerd door het Disney•Pixar animatie merk, CARS, kenmerkt een geheel nieuwe internationale groep racers die hun kans grijpen om tegen Lightning Mcqueen in het eerste jaarlijkse internationale race festival te strijden, gehost door Lightning’s beste vriend, Takel. Gamers zullen de nieuwe en verbeterde open wereld van Radiator Springs ontdekken, spelen in geheel nieuwe Monster Mode, race met vijf nieuwe internationale race concurrenten en verbrand rubber op nieuwe wegen. Cars: de Internationale race van Takel omvat ook 20 uitdagende minigames, nek-aan-nek competitie met meer dan 10 multiplayer games.