GameParty @ Gameplay!

Het is al weer zover, de Gameplay staat voor de deur. Een groots evenement, waar voor iedere gamer wel wat wil is. Natuurlijk kunnen wij bij GameParty het grootste gaming event van de Benelux niet aan ons voorbij laten gaan, en hebben we iets zeer leuks voor jullie in petto!

In samenwerking met hardwaregigant ASUS en welbekende publisher Vivendi, organiseert GameParty een World in Conflict toernooi op zowel 23, 24 als 25 november. Gedurende de gehele dag kunnen twee teams van vier man het tegen elkaar opnemen. Als Rus of Amerikaan kun jij laten zien wie de superieure grootmacht is, en het aan het einde van de dag opnemen tegen de finalisten. Denk jij het aan te kunnen? Zo ja, dan ben jij straks misschien wel een van de gelukkigen!

Per dag worden er vier prijzenpakketten weggegeven aan het winnende team van de finale. In dit pakket zitten ontzettend veel goodies van World in Conflict. Misschien dat de melding dat er ook nog een dikke 8800 videokaart te winnen valt, de laatste twijfelaars over de streep kan trekken! De verliezers van de finale gaan echter ook niet met lege handen naar huis. Zeker de moeite waard dus om mee te spelen voor die finale!

Je krijgt overigens niet alleen de mogelijkheid om te gekke prijzen te winnen, maar ook om te gamen op de compleet nieuwe gaming laptops van ASUS! Natuurlijk is World in Conflict de RTS bij uitstek om het mee in teams tegen elkaar op te nemen, maar het zal niemand ontgaan zijn dat de mooie graphics van de game ook van je scherm afspatten! Met de nieuwe notebooks van ASUS hoef je hiervoor echter niet meer aan je bureau gekluisterd te zitten.

Kom zeker even langs, wij hopen je daar te ontmoeten!

Locatie: Wij zijn te vinden bij de ASUS stand, je zult echter ook nog een flyer ontvangen bij binnenkomst tijdens de Gameplay.