Check ‘The Club’ behind closed doors @ Gameplay

Maak kans op een exclusieve “behind closed door” demo van The Club tijdens de Gameplay.

SEGA en GameParty nodigen je uit om een exclusieve demo van The Club bij te wonen. Deze demo wordt gegeven in een aparte zaal op de Gameplay beurs en duurt ongeveer 25 minuten. De demo wordt gegeven door Alistair Hatch, European PR Manager SEGA Europe en hij gaat alle aspecten van de game aan jullie demonstreren. De demo sessies vinden plaats tussen 13:00 en 17:00 op vrijdag, zaterdag en zondag. Voor iedereen die komt heeft SEGA een aantal goodies beschikbaar. So join The Club, schrijf je in en wie weet ontvang jij een exclusieve uitnodiging!

Stuur nu een email naar theclubcomp@soe.sega.co.uk met als onderwerp The Club @ Gameplay. Vergeet verder niet te melden op welke dag jij de demo sessie wilt bijwonen, dat je je inschrijft via GameParty en check je email regelmatig want wellicht word jij toegelaten tot The Club. In de bevestigingsemail worden verdere details toegelicht omtrent de demo sessie. In totaal kunnen er ongeveer 500 bezoekers toegelaten worden, degene die het eerste reageren are the lucky ones… Dus reageer snel!

Titel: The Club

Platformen: PS3, X360, PC
Release: Q1 2008
http://www.theclubgame.com

Let op: The Club heeft een 18+ PEGI waardering gekregen. Hierdoor is de demo sessie alleen toegangelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder.
Meer info: http://www.pegi.info/nl/