Boothbabe Award – Stemmen kan nu!

Codemasters en 12Game.com presenteren de eerste officiële Boothbabe Award.

Een groot deel van onze bezoekers ziet het wel zitten: lekkere meiden! Het is zelfs zo erg dat we morgen, overmorgen en de dag daarna weer toe kunnen kijken hoe duizenden personen half kwijlend trots zijn dat ze met een stel modellen op de foto mogen. Codemasters en 12Game.com presenteren een award voor deze boothbabes.

Alphen aan de Rijn / Arnhem, woensdag – Dit jaar vindt tijdens Gameplay voor het eerst de uitreiking van de “Boothbabe of the year Award” plaats, georganiseerd door 12Game.Com en Codemasters. Gamers kunnen stemmen op hun favoriete ‘boothbabe’ op http://www.boothbabe.nl. Daarmee maken ze kans op veel en grote prijzen.

Van vrijdag 23 t/m zondag 25 vindt het grootste indoor game-event in de Benelux plaats. In twee hallen van de jaarbeurs in Utrecht kunnen gamers hun hart ophalen op Gameplay. Naast de honderden nieuwe games, coole podiumacts en veel goodies gaan gamers ook naar Gameplay voor de zogenaamde boothbabes: mooie meiden die een game promoten. Op het internet zijn boothbabes erg populair en zijn er duizenden fansites, speciale Youtube kanalen en zelfs een eigen Hyve te vinden over dit populaire fenomeen.

Om tegemoet te komen aan de gamers wordt er dit voor het eerst een officiële Boothbabe Award uitreiking georganiseerd door 12Game.Com en Codemasters. Als apotheose van Gameplay vindt er een spetterende act plaats op zondag 25 november op het hoofdpodium in de Jaarbeurshal. Onder muzikale begeleiding van bekende Trance DJ Johan Gielen reiken TMF celeb en Gameking ‘Skate’ en het Australische supermodel Siobhan Parekh de awards uit. Siobhan Parekh is speciaal voor de gelegenheid uit Australië overgekomen en wordt door velen gezien als de boothbabe aller boothbabes. Zij staat model voor een van de hoofdkarakters in de nieuwe Codemasters’ computergame Fury (http://www.unleashthefury.com).

Op Boothbabe.nl kunnen gamers foto’s bekijken van hun favoriete boothbabe, hun stem laten gelden, reageren, zelf boothbabes uploaden, gamecredits verdienen en deze verzilveren bij 12Game.Com. Daarmee maken ze bovendien kans op tientallen prijzen, in totaal ter waarde van ruim € 15.000.

De prijzenpot bestaat o.a. uit:
– Codemasters: 10 maal gamespakket
– Commodore: 1 maal games-pc
– Creative: 3 Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro Series geluidskaarten
– Creative: 5 Fatal1ty Headsets
– LG: vijf maal L245WP: 24″ HD Monitor
– Logitech: 15 pakketten met G11 Gaming Keyboard en G9 Laser Mouse
– MSI: 1 maal GX600 overklokbare laptop
– OCZ: 25 maal OCZ ATV USB 2.0 Flash Drive
– SteelSeries: 3 maal Ikari Mouse laser
– SteelSeries: 3 maal Ikari Mouse optical
– SteelSeries: 3 maal Neckband headset (Xbox compatible)
– The Game Syndicate: 2 maal een kwartaal gratis gamen

Miss Boothbabe 2007 wint een reis voor 2 personen naar Ibiza met Sudtours en komt in de FHM. De runners-up krijgen een speciale treatment voor twee bij Vitalizee.