Ball of Fury verkrijgbaar vanaf 7 dec

Maar of we daar blij mee moeten zijn?

Balls of Fury is oorspronkelijk een film waarin geprobeerd wordt humor te combineren met bloedstollende gevechten en tafeltennis. In de games wordt hetzelfde geprobeerd, maar niet met succes. Vooral de Wii-versie moet het ontgelden; surf eens voor de grap naar wat recensies en merk op dat het misschien wel de slechtste game is sinds jaren. Balls of Fury voor de DS echter schijnt wél een aardige game te zijn, waarover we jullie hopelijk over een maand meer kunnen vertellen. Want vanaf 7 december is de game te koop voor beide genoemde platformen. Maar onthoud: wat je ook op je verlanglijst zet voor de feestdagen, zorg ervoor dat je van niemand de Wii-versie van Balls of Fury hoeft te ontvangen!

Balls of Fury
(Nintendo Wii & Nintendo DS)

Stap in de duistere, ondergrondse wereld van het illegale ping-pong. Ga met de voormalige ping-ping kampioen Randy Daytona undercover voor de FBI tijdens een illegaal ping-ping toernooi om het hoofd van een criminele organisatie in te rekenen.
Gebaseerd op de hilarische film Balls of Fury van Robert Ben Garant (Herbie Fully Loaded) met o.a. Dan Fogler (Kung Fu Panda), Christopher Walken (Pulp Fiction) en Maggie Q (Die Hard 4.0).

Verkrijgbaar vanaf 7 december 2007

Welkom in de duistere, ondergrondse wereld van het illegale ping-pong. Spelers kruipen in de huid van Randy Daytona, een aan lager wal geraakte, voormalige ping-pong kampioen. Hem staat een zware strijd te wachten om zijn legendarische vorm weer terug te vinden. De FBI heeft Randy gerekruteerd om undercover te gaan tijdens een illegaal ping-pong toernooi om zo het hoofd van een criminele organisatie in te rekenen. De competitie is zwaar en de inzet is hoog in deze geheime gemeenschap, maar Randy is vastbesloten om terug te keren aan de top en de moordenaar van zijn vader te verslaan – de uiterst gevaarlijke Feng.

Belangrijkste kenmerken:

* Balls of Fury maakt gebruik van de intuïtieve controllers van de Nintendo Wii & DS. Spelers bewegen hun batje door middel van de Wii Remote of maken hun slagen door gebruik te maken van de Stylus van de DS,

* Speel als één van de acht sterren uit de film, waaronder Randy Daytona (Dan Fogler), Feng (Christopher Walken), Wong (James Hong) en Maggie (Maggie Q). Ieder karakter heeft zijn eigen special shots en service.

* De Story Mode volgt het plot van de film, de speler kruipt in de huid van Randy Daytona als hij probeert zijn goede vorm terug te vinden en de man te verslaan die zijn vader heeft vermoord.

* Spelers kunnen het tegen hun vrienden opnemen in een spannende en razendsnelle multiplayer ping-pong game en zo bewijzen wie de echte kampioen is.

* Gebaseerd op de hilarische film Balls of Fury van Robert Ben Garant (Herbie Fully Loaded) met o.a. Dan Fogler (Kung Fu Panda), Christopher Walken (Pulp Fiction), James Hong (Big Trouble in Little China), Jason Scott Lee (Dragon: The Bruce Lee Story), Robert Patrick (Terminator 2: Judgment Day) en Maggie Q (Die Hard 4.0).

Genre: Sport – Platform: Nintendo Wii & Nintendo DS – Uitgever: Zoo Digital Publishing – Ontwikkelaar: Black Lantern Studios – Distributie: Global Distributie, Hoogvliet – PEGI classificatie: 12+ – Consumentenadviesprijs Wii: € 39,95 – DS: € 29,95