PlayStation en Guitar Hero smelten samen

Guitar Hero maakt vanaf nu officieel deel uit van het Get Together label.

Het relatief nieuwe Get Together label gaat mooie tijden tegemoet. Sowieso hadden ze al de beschikking over een aardige catalogus met alle Buzz! en SingStar games, maar de toevoeging van een Get Together café in Amsterdam zal ongetwijfeld voor de nodige extra aandacht zorgen. Dat laatste geldt ook voor het nieuwste bericht omtrent het label, namelijk dat Guitar Hero officieel onderdeel zal worden van Get Together label op de PlayStation platforms. Dit heeft ondere andere als gevolg dat er morgen in het café de voorronde van het Guitar Hero III Benelux kampioenschap wordt gehouden. Dus maak nog snel een gaatje vrij voor morgen als je dat nog niet gedaan hebt en laat zien dat jij de grootste gitaarvirtuoos bent. Of ga simpelweg voor een kaartje voor het Krezip concert op 29 december, dat kan natuurlijk ook.

Samenwerking PlayStation® en Guitar Hero™


Guitar Hero™ is officieel lid van het PlayStation® Get together label. Naast de SingStar en Buzz! reeksen maakt Guitar Hero nu ook onderdeel uit van de games die mensen samenbrengt rond de PlayStation®. In het PlayStation Get together Café vindt op vrijdag 30 november de voorronde van het Guitar Hero III Benelux kampioenschap om de samenwerking in te luiden!

30 november vanaf 20.00 kunnen de Nederlandse gitaar virtuozen hun snaarkwaliteiten tonen, in het bij zijn van Krezip, in het Xtra Cold Café in Amsterdam. De 16 finalisten, die als beste uit de voorrondes komen, verdienen een finaleplaats. Alle finalisten winnen kaartjes voor het Krezip concert in de Heineken Music Hall op 29 december. De finalisten zullen als echte rocksterren tijdens het voorprogramma van Krezip de finale spelen van het Benelux kampioenschap Guitar Hero III: Legends of Rock in de Heineken Music Hall! Martijn Kroonstuiver, Activision Benelux is zeer verheugd op de samenwerking: “Activision is trots op de integratie van Guitar Hero III voor PLAYSTATION®3 en PlayStation®2 in het succesvolle Get together label van PlayStation.”

In het café kan men meezingen met de grote sterren uit de SingStar games. Met Buzz! kan men onder leiding van de interactieve Quizmaster Buzz de strijd met elkaar aangaan op thema’s als film, muziek, algemene kennis en sport! De nieuwste SingStar voor PLAYSTATION®3 en Guitar Hero III zijn ook te spelen! Het Get together Café vindt tot 1 december onderdak in XtraCold Amsterdam, aan de Amstel 194 – 196.

Adres:

Get Together Café
Xtracold Amsterdam
Amstel 194 – 196
1017 AG Amsterdam