Nieuwe bewegende beelden van Boogie DS -Update-

Lekker swingen met een nieuwe trailer van Boogie DS!

Heb je de swinggame Boogie op de Wii al lang uitgespeeld? Dat is mooi, want binnenkort brengt Electronic Arts ook een Nintendo DS variant van de game op de markt. Naast een swingende en vrolijke game zal Boogie DS onder andere een heuse campaign modus bevatten. Tevens is het mogelijk een 3D brilletje te gebruiken om nog meer van de graphics te genieten. Meer features zie je in de onderstaande trailer.

EA BRENGT BOOGIE VOOR PLAYSTATION 2 EN NINTENDO DS


Schiphol-Rijk, 29 november 2007
– Schudden maar. Zingen maar. Creëren maar. Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigde vandaag aan dat Boogie™ voor het computerspellensysteem PlayStation®2 en de Nintendo DS in Europa in de winkels ligt. Boogie is recentelijk al beschikbaar gekomen voor de Wii™. Nu kan er ook gezongen en gedanst worden met een van de gangbaarste hardwaresystemen ter wereld. PlayStation 2-spelers kunnen dansen, zingen en muziekvideoclips maken met dit complete amusementspakket. Nintendo DS- spelers kunnen de nieuwe spelelementen en minigames overal spelen.

Met Boogie kun je nu ook onderweg je beste beentje voor zetten. De unieke en swingende Nintendo DS™-versie maakt voor het allereerst gebruik van 3D-gameplay op het handheld-systeem. Boogie op de Nintendo DS introduceert nieuwe spelelementen en minigames die gemakkelijk onderweg te spelen zijn en die niet voorkomen in de Wii-versie of de PS2-versie.

Boogie bevat nieuwe versies van nummers die populair zijn gemaakt door bands als The Jackson 5, Kool & The Gang, Black Eyed Peas en Britney Spears. Spelers kunnen meezingen met hun favoriete nummers of dansen op de laatste hits, hun beste danspasjes laten zien, eigen stem opnemen en muziekvideo’s maken met de muziekvideomaker.

Boogie is ontwikkeld door EA Montreal en is het perfecte partyspel voor spelers van alle leeftijden. Boogie voor de Nintendo DS wordt geleverd met een 3D-bril. Boogie voor de PlayStation®2 komt met een microfoon. Bezoek de website voor meer informatie over het spel, video’s en beelden: www.boogie.ea.com