EA kondigt Ninja Reflex aan -Update-

We gaan trainen met een echte Sensei.

Vandaag heeft Electronic Arts aangekondigd dat het bedrijf bezig is aan een nieuwe game, exclusief voor de Wii en de DS. We gaan onze reflexen testen met het spel Ninja Reflex en samen met EA Partners en Nunchuk Games brengt Electronic Arts deze game al in maart op de markt.

In het spel moeten we onze reflexen testen door middel van een serie mini-games met het martial art thema en na afloop krijgen we dan een uitslag. Je traint de hele tijd met een Sensei, om een felbegeerde zwarte band te scoren. Multiplayer is ook aanwezig. David Luntz, President and CEO of Nunchuck Games, aan het woord.

EA EN NUNCHUCK GAMES SLAAN HANDEN INEEN VOOR NINJA REFLEX

Deze partygame voor de Wii en de Nintendo DS daagt gamers in maart 2008 uit om de reflexen van een ninja te ontwikkelen


Schiphol-Rijk, 6 december 2007
– Heb jij het in je om een ninja te worden? Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) heeft vandaag aangekondigd dat het de handen ineen slaat met Nunchuck Games Inc. voor de unieke actie- en partygame Ninja Reflex™, die in maart 2008 uitkomt voor de Wii™ en de Nintendo DS™. De game wordt ontwikkeld door Sanzaru Games en zal in Noord-Amerika en Europa worden uitgebracht door EA Partners (EAP) en Nunchuck Games.

In Ninja Reflex worden door middel van een reeks vechtsportuitdagingen de reflexen van de gamer getest en wordt tevens z’n reactietijd tot op de milliseconde nauwkeurig gemeten. De spelers verbeteren hun ninja-vaardigheden en streven naar het krijgen van een zwarte band uit handen van hun persoonlijke sensei. De spelers kunnen ook tegen hun vrienden strijden om de titel van beste ninja. Dit gebeurd in heftige gevechten waaraan wel vier spelers tegelijk kunnen deelnemen.

“Ninja Reflex combineert de toegankelijke multiplayer-pret van Wii Sports en het zelfverbeteringsaspect van Brain Age tot een wereld van oosterse vechtsport die perfect geschikt is voor de Wii en de Nintendo DS,” zei David Luntz, President en CEO van Nunchuck Games. “Nunchuck Games is blij te kunnen samenwerken met EA Partners om Ninja Reflex overal te kunnen uitbrengen.”

“Ninja Reflex traint de spelers om beter te spelen door hun snelheid en vaardigheden op te vijzelen. Het is het soort uniek concept en creative design dat EAP op wereldniveau op de markt probeert te brengen,” zei David DeMartini, Vice President en General Manager van EA Partners. “EA Partners past dezelfde middelen toe op nieuwe partners, zoals bij Nunchuck Games, als voor legendarische teams zoals Valve en Harmonix. De ontwikkeling van onafhankelijke games wordt dus gestimuleerd door studio’s van alle formaten de kans te bieden om hun games wereldwijd uit te brengen.

Nunchuck Games werd opgericht in 2006 door oudgediende David Luntz, de oprichter van Z-Axis Studios.

Voor Ninja Reflex is nog geen leeftijdsclassificatie vastgesteld door de ESRB. Ga naar www.esrb.org voor meer informatie over leeftijdsclassificaties.

Meer informatie over Ninja Reflex is beschikbaar op www.ninjareflex.com