Win een Pyramat S1000!

Vandaag weer tijd voor een prijsvraagje, het prijzenspectakel bij ons wordt als maar gekker! Dit keer kun je een Pyramat S1000 winnen. Onze Marco Sluizeman testte de stoel al, hieronder zijn artikel hierover.

Er zijn van die dingen die je als “gamefreak” moet hebben. Dit zijn natuurlijk alle consoles, de snelste pc (voor de die-hards), een extra lekker zittende bureaustoel en een Pyramat Sound Rocker (huh?).

Je zou de Pyramat Sound Rocker S1000 al op de Gameplay beurs kunnen hebben zien staan. Of je hebt er misschien al in gezeten en weet dat dit de meest interessante stoel is om in te kunnen gamen, film kijken of muziek luisteren.

Qua looks ziet de stoel er onwijs futuristisch en toch onwijs relaxed uit. De Rocker is gemaakt van Poly-Stretch en zorgen voor een goed zitcomfort. Ook is ‘ie heel makkelijk in te klappen zodat je deze meteen kunt opbergen waar je maar wilt.

Ook de hardware in de stoel liegt er niet om. Zo zitten er twee satellietspeakers van elk 12 Watt bij de oren, zodat je ten volste van het geluid kan genieten. De bediening heeft een blauwverlicht paneel aan de zijkant. Aan dit paneel kun je bijvoorbeeld een tweede stoel aansluiten voor een echte multiplayer ervaring. Ook is er een aansluiting voor je MP3 speler te vinden.

Persoonlijk ben ik helemaal weg van de Pyramat S1000, omdat je hem kunt aansluiten op je consoles, dvd-speler en mp3-speler en al je games er een nieuwe boost door krijgen (letterlijk en figuurlijk). Ook heb je meteen een stoel erbij waar je heerlijk in kunt hangen. De Sound Rocker zal vanaf 5 december te koop zijn bij de Aldi bij jou in de buurt, dus scoor even een paar van die seats want je doet jezelf tekort als gamer als je ze niet aanschaft.

GameParty geeft je in samenwerking met Pyramat de kans om de Pyramat S1000 te winnen. Je hoeft ons alleen maar te overtuigen waarom wij ervoor moeten zorgen dat dit dingetje bij je in huis komt! Veel succes!