Win Ace Combat 6: Fires of Liberation

Ace Combat is een zeer gerespecteerde vliegtuigsimulatieserie in een arcade jasje. Dat Ace Combat van Japanse makelij is, is direct duidelijk te zien.

Je ziet een moeder die haar dochter uitzwaait naar school. Ze droomt weg totdat plots de wereld van Emmerian opgeschrikt wordt door een serie van harde knallen. De brug van hoofdstad Gracemeria is namelijk zojuist aan gort geschoten. De moeder van het kind schrikt, haar dochter zit namelijk in de bus voor een schoolreisje en laat de bus nou net over die brug moeten.

Emmerian is ‘under attack’ en wel door Estovakian. Waar Emmerian lijkt op een westerse beschaving, oogt Estovakian meer op een land als Rusland. Het is dan ook niet zo raar om de link naar soort van koude oorlog te leggen. Het verhaal wordt tijdens het spel spelenderwijs uitgelegd, door zowel de mensen van Emmerian als Estovakian. Op dat moment stap jij het spel binnen. Want, laat het nou net zo zijn dat jij haar man bent en bij de luchtmacht zit.

In samenwerking met Atari geven wij een aantal exemplaren van deze Xbox 360 titel weg. Winnen? Beantwoord de volgende vragen correct en wie weet heb jij binnenkort mail!