Konami vertelt over PES

Konami vertelt over Pro Evolution Soccer op de PSP en de DS.

Vandaag heeft Konami meer details vrijgegeven over de Pro Evolution Soccer games die voor de DS en PSP uitkomen. Konami hoopt Pro Evolution Soccer het eerste kwartaal van 2008 uit te brengen.

De DS-versie van Pro Evolution Soccer zal een penalty oefening hebben en de bekende Konami Cup, op de PSP heet deze cup de World Tour mode. Je kan met Pro Evolution Soccer ook multiplayer spelen met maximaal vier gamers. Ook kan je spellers ruilen met je mede gamers en speciale munten verzamelen om beroemde voetballers te kopen.

De PSP-versie heeft een World Tour mode en andere toernooien. In de World Tour mode moet je speciale uitdagingen voltooien overal ter wereld. Er zit ook een edit mode in waar je data van verschillende toernooien kan uitwisselen van je PSP naar de PlayStation 2. Op deze manier kunnen de games zowel thuis als onderweg aan hun team werken.

Pro Evolution Soccer is het bekende voetbal spel van de Japanse publisher Konami. De grootste aanpassing is een nieuw AI systeem is, Team Vision genaamd, dat zich aanpast aan de stijl van de gamer.