Info SEGA Superstar Tennis

We hebben beslag weten te leggen op enkele special moves.

Als men denkt aan SEGA Superstar Tennis denkt men al gauw aan een goedkope rip-off van Mario Tennis. Nu mag het rip-off gedeelte misschien waar zijn – Mario Tennis wás tenslotte ook eerder – maar we kunnen de volgende regel gewoonweg niet negeren: als Sumo Digital een arcade game maakt, hoor je deze titel in de gaten te houden. En laat diezelfde ontwikkelaar nu ook verantwoordelijk geweest zijn voor het geweldige Virtua Tennis 3. Nee, SEGA Superstar Tennis is de laatste titel die op voorhand al afgeschreven dient te worden.

Vandaag kunnen we jullie wat vertellen over de special moves van sommige characters. Zo zal Sonic, wanneer zijn star powered up is, een wazige effectbal op je af sturen die wat weg heeft van een slalom. AiAi echter laat zeer vakkundig een spoor achter van bananenschillen op de baanhelft van de tegenstander. Tot slot is bekend geworden dat Dr. Eggman het werpen van bommen niet schuwt, Beat z’n graffiti skills nog altijd niet verleerd is en dat Amy Rose met haar liefdevolle slice zelfs de stoerste lui weet te imponeren.

SEGA Superstar Tennis komt in maart uit voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Nintendo DS. Hieronder vind je twee voorbeelden van de genoemde special moves.