Geekend #22

Oh, jullie zijn even achter je Xbox 360 vandaan gekomen? Jullie hebben dus ook The Lost and Damned, de DLC van Grand Theft Auto IV, gekocht? Wij hebben hem ook gespeeld en laten onze mening horen. Maar dit is niet het enige wat we gedaan hebben!

Welnee joh. Naast het testen van The Lost and Damned, hebben wij ons ook vermaakt met Onslaught, Braid en de eerste DLC van Maw. Maar vermaakt betekent nog niet dat de games ook goed zijn. Om hierachter te komen, lees je natuurlijk de nieuwe Leg4l War3zz.

Verder hebben we de wekelijkse 2009 weekreleases voor je klaarstaan en een retroreview. Dit keer blikken we terug naar de game Illusion of Time. Zal Rowdy deze RPG in zijn hart gesloten hebben of viel dat nog vies tegen?

Leuk hoor, die oude games. Maar er moeten natuurlijk ook nieuwe games gemaakt worden. En dat is precies wat Atari doet. Normaal gesproken bestaat een line-up uit een boel matige games en een paar toppers, maar het lijkt erop dat Atari dit jaar anders aanpakt. Bij hebben alvast een blik geworpen op de 2009 line-up van Atari en laten jou weten wat ons allemaal te wachten staat.